Nyheter

Valpekull!

Pladsfjellet har valpekull, født 28 oktober 2016 og leveringsklare ved juletider.

1 ledig hannvalp.

Se mer under "valpekull"

Valpene har fått foreløpige navn på H. Her ligger Harry.

...og her er Hanris

Duetrening 2016

Det blir duetrening 2016 også, oppstart 14.juni, se mer info under siden

"Duetrening"

jaktprøver 2014 -2015

Lite jaktprøvestarter sist høst og vinter, men Freke startet på NM skog i august 2014 og fikk 2 VK i kvalifiseringen Gikk ikke videre fra semifinale.

Rakel og Vår startet sammen med kullbror Garm på Gaularfjellsprøven i mars, alle fikk premie Rakel og Garm fikk 2 UK mens Vår slo til med 1 UK på sin første prøvestart.

Nå også på Facebook

Nå blir det valper

Det håper vi i alle fall etter at turtelduene Freke og Bengel har hatt kjærlighetsferie på Gaularfjell i Julen. Hvis det blir som vi håper kommer det valper i begynnelsen av mars.

Valper!

Desember 2012
Vi planlegger nytt valpekull, se på valpekull-siden

Flotte utstillingsresultater

Helgen 17-18 juni 2012 deltok vi på Vestlandets Fuglehundfestival, et flott arrangement i regi av VFK. Det var utstilling begge dager, og vi stilte med Freke, Jeppe og Vilje. Resultatene varierte litt mellom dagene, alt i alt er vi vel fornøyd. De beste resultatene på hunder i egen stall:
Freke; excellent, cert, BIR, 4 BIS (lørdag)
Vilje; excellent, cert, BIM (søndag)
Jeppe; excellent, cert, BIR, 2 BIS (søndag)

Mest fornøyd er vi selvsagt med at alle fikk cert, til og med det lille pjusketrollet Vilje

I tillegg stilte 3 kullsøsken av Vilje; Trym som fikk excellent, og Røy og Fivrel som fikk Very good.

Freke BIR lørdag

Søndag; Vilje BIM og Jeppe BIR:-)

kulltreff 3 mai

3.mai stilte tilsammen 6 av 11 valper i Pladsfjellets f-kull på kulltreff på Ask. Vi hadde fint vær før og etter, men rikelig med regn underveis! Vi trente på duer og litt dressur og hadde det trivelig tross været med kanleboller og pulverkaffe under tak i sauefjøset! 
Alle valpene har skikket seg vel og blitt hunder med veldig godt lynne og rikelig med overskudd:-) De fleste ligner nok på sin far Stiff, med unntak av lille Troja som er en liten og energisk kopi av sin mor Freke.
Har fått bilde fra Arve, bildet viser fra h: Terje med Vilje, Gro med Huldra, Anders med Fivrel, Torill med Røy, Joachim med Trym, Arve med Troja.

1 AK !

Super jentehelg på Geilo!
Helen med Frida og Madde og Trude med Freke og Vilje installerte seg på Knuts hyttegrend torsdag kveld, fulle av forventing. Helen skulle dømme VK om fredagen, mens Trude skulle starte på prøven.
Freke var i storform og knallet til med 3 flotte fuglearbeid med reis, på en dag da ingen andre på partiet klarte fuglearbeid, når hun i tillegg var særdeles sprek, ble det ganske nervepirrende utover dagen. Det siste fuglearbeidet kom i det 60 minutt, relativt høy puls på fører da....Det gikk bra og vi kunne returnere til hytten med 1 AK 
Vilje ble også startet men er ikke helt klar for de store oppgavene ennå, vi prøver igjen til høsten. Søster Røy derimot har jo vist allerede mange ganger tidligere i vinter at hun er mer enn klar, hun slo til med 2 UK om søndagen, gratulerer!
Lørdagskvelden disket herrene Olav, Tony og Arne opp med nydelig hjortemiddag til oss damene - fordi vi fortjente det!
Det ble en trivelig helg:-)

Store gratulasjoner....

Kullnytt 26.03.12
Store gratulasjoner til Torill og Pelle med Røy sin fantastiske 5.premie i finalen i Sørnorsk unghundmesterskap på Filefjell i helgen.  Røy gikk videre fra kvalifiseringen fredag grunnet godt søk. I en spennende finale klarte hun å få et flott fuglearbeid og sikret dermed 5.plassen i selskap med landets beste unghunder.
Søsteren Fivrel gikk også på prøve på Filefjell i helgen, og ryktene forteller om en meget frisk søker, så vi regner med å høre mer fra Fivrel.

Vilje har ikke blitt startet mer ettersom hun trenger litt mer trening for å takle alvoret, vi prøver oss igjen etter Påske.
Bror Fenris har vært uheldig og brukket et bein, så da blir det ikke mer fjellturer på ham på en stund, vi ønsker god bedring.

Mor Freke hadde to starter på Filefjell, det ble heller korte dager....mye fugl og turboføre gjorde det vanskelig å kontrollere det som skjer litt ute i terrenget, og hun er jo en frisk dame som legger godt avgårde.... Første dagen hadde Freke et flott fuglearbeid før hun løp noen meter etter en fugl som kom flygende over oss - irriterende Men vi skal stå på videre og forhåpentlig lykkes vi med å vise hva Freke virkelig er god for.

Valpene ble født 8.oktober

Valpene ble født 8.oktober 2010, se valpeblogg:

www.frekesvalper.blogspot.com